هنرمند و مدرس طراحی و نقاشی

درباره استاد

امیر جمشیدی در چهارم مرداد ماه 1358 در خانواده ای هنر پرور در تهران دیده به جهان گشود.

او از دوران کودکی علاقه زیادی به هنر نقاشی داست و از 14 سالگی نقاشی را نزد برادر بزرگتر خود آغاز نمود.

تحصیلات ایشان در هنرستان هنرهای زیبا و دانشکده هنر در رشته هنرهای تجسمی گرایش نقاشی می باشد.

مهمترین نمایشگاه های استاد :

درباره جان
  • نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه اندیشه ١٣٧٥
  • نمایشگاه گروهی نقاشی ( آتليه كارا ) موزه هنرهای زیبای کاخ سعدآباد ١٣٨٢
  • نمایشگاه گروهی نقاشان واقع گرا و فرا واقع گرای معاصر ایران ، کاخ موزه نیاوران ١٣٨٤
  • نمایشگاه نقاشى امیر جمشیدی و هنرجویان ، نگارخانه مینا ١٣٨٦
  • در اسفند ۱۴۰۱ ، حضور در نمایشگاه گروهی هنرمندان معاصر ایران در گالری “آرگون آرت “ بهمراه آثار هنرمندانی چون : سهراب سپهری، آیدین آغداشلو ، حسین زنده رودی و دیگر بزرگان هنر ایران
  • در فروردین ۱۴۰۲ حضور در نمایشگاه گروهی هنرمندان معاصر ایران در نمایشگاه بین المللی تهران در سالن صنایع دستی و گردشگری بهمراه آثار هنرمندانی چون : غلامحسین امیرخانی، محمد باقر آقامیری و دیگر بزرگان هنر ایران
در سال ١٣٨٤ موفق به کسب عنوان منتخب نقاشان واقع گرای معاصر ایران برای تابلوهای طبیعت بی جان و عقاب در اولین دوره برگزاری نمایشگاه نقاشی رئالیزم و هایپررئالیزم معاصر ایران در موزه نیاوران شد.
در سال 2011 برنده مسابقات فوق حرفه ای نقاشان جهان در مرکز احیا هنر در امریکا شد، وی با سه اثر به نام های : رُزهای زرد، آپادانا و غروب تهران برای هنر نقاشی ايران در معتبرترين مسابقات جهانى هنر افتخار آفرينى كرد و در بخشِ منظره سازى با خلق اثرِ ( غروب تهران )عنوان مقام سوم جهان را از آنِ خود نمود.

در سال ٢٠١٨ برگزيده مسابقات فوق حرفه اى نقاشان جهان در مركز احيا هنر در امريكا شد، وى با سه اثر به نامهاى : ( فردا روزى ديگر است ) - ( منتخب مسابقات جهانى در دو بخشِ فيگوراتيو و واقع گرايي تخيلى ) (آرام و صمیمی) : (منتخب مسابقات جهانی در دو بخش فیگوراتیو و حیوانات) و اثری به نام: (از بهشت) - (منتخب مسابقات جهانی در بخش واقع گرایی تخیلی) برای هنر نقاشی ایران در معتبرترین و حرفه ای ترین سالانه نقاشان رئالیست جهان افتخارآفرینی کرد.

و اثری به نام: (از بهشت) - (منتخب مسابقات جهانی در بخش واقع گرایی تخیلی) برای هنر نقاشی ایران در معتبرترین و حرفه ای ترین سالانه نقاشان رئالیست جهان افتخارآفرینی کرد.
 
وی در سال 2020 از طرف موزه مییم اسپانیا و انجمن نقاشان واقع گرای اسپانیا به عنوان هنرمند بین المللی رشته نقاشی واقع گرایی معرفی شد و پنج اثر از وی در کتاب سالانه انجمن به همراه بیوگرافی منتشر گردید.

در سال 2020 تابلوی نقاشی "خیام" بسیار مورد توجه هنرمندان، منتقدین و مردم قرار گرفت و توسط رسانه های داخلی و خارجی بارها مورد نشر و بازنشر قرار گرفت.

در دی ماه 1399 نقاشی وی از چهره استاد "غلامحسین ابراهیمی دینانی" به روی جلد کتاب ارزشمند ایشان به نام "گزینش فکر در فلسفه" به چاپ رسید.

 

استاد امیر جمشیدی از سال 1378 تا اکنون در آکادمی شخصی خود مشغول تعلیم به هنرجویان علاقه مند به هنر والای نقاشی با رویکرد های واقع گرایانه و اصول آکادمیک می باشند.